Ibrahimi zgjedh skuadrën për ediconin e ri, nënshkruan te kjo skuadër?

Besart Ibrahimi iu ka dhënë fund dilemave se ku do të paraqitet në ediconin e ardhshëm.

Pas shume dilemash dhe pritjeje Besart Ibraimi ka vazhduar kontratën me Shkëndijën e Tetovës edhe për 1 vit mëson Shqipmeda, përcjellë Gazeta OLLE.

Kontrata është nënshkruar sot pasdite në ambientet e klubit të Shkëndijës.

Mësohet jozyrtarisht se Ibraimi është pajtuar me rrogën tek Shkëndija.

Të interesuar për Ibrahimin është raportuar se kanë qenë disa skuadra nga Shqipëria dhe një skuadër nga Kosova./Gazeta OLLE