Krushqit në tarracat e orizit. Kjo është dasma më e veçantë që mund të keni parë ndonjëherë. Një çift vendosi të bënte dasmën e tij duke organizuar një ceremoni të veçantë.

Krushqit të veshur me të kuqe dhe me çadër të kuqe në dorë ecën një nga një nëpër tarracat e Guangxi të Kinës për të marrë pjesë në dasmën që do të mbahej në Longsheng.

Ata shoqëruan nusen në shtëpinë e dhëndrit.

Për ta e kuqja është simbol i fatit. Krushqit imituan dragoi në paradën për vitin e ri kinez.

Videoja e tyre është bërë virale dhe një gjë e tillë ndodh për herë të parë në Kinë.

Hapni dyert se erdhën krushqit mes orizit, videoja që u bë menjëherë virale në rrjet on Vidnews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *