Kampion ne boks, kampion edhe ne konsumimin e hashashit.

Mike Tyson e ka lënë boksin por mesa duket nuk ka në plan ta lëre mari.juanën. Kush e di është nga ata që mendojnë se të bën mire për shëndetin.

Duke folur për ‘Hotboxin’, Mike ka treguar se sa shumë kana.bis konsumon çdo muaj. Sipas asaj që tregoi vetë, Tyson konsumon 40 mije dollarë kana.bis në muaj.

Një shumë marramendëse kjo që jo domosdoshmërisht e nxjerr nga xhepi pasi ish kampioni i botes ne boks ka në zotërim një fermë me 16 hektarë kanab.is ne Kaliforni.

Me sa duket tymosja e mar.ijuanës është hobi për të pasi e ka pranuar hapur se ka tymosur edhe para një ndeshje boksi ne vitin 2000.

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *