Por disi gabimisht, mesazhi me tekstin: “Eja, burri im shkoi në një udhëtim”, shkoi jo për shoqen e saj Elenita, por për burrin e saj. Burri në zemërim e sipër e telefonon menjëherë:“Kush, nëse mund të ma thuash, kë ftove, ndërsa unë jam në udhëtim?”,– ia kthen ai.Ajo menjëherë ia shpjegon situatën dhe siç duket ai e besoi.Në mbrëmje, në kohën e caktuar erdhi Elenita. Pasi porosisin pica, bisedojnë dhe qeshin, në derë qëndron Jorgo, miku i burrit.Ai thotë se, kishte ardhur për një kaçavidë, hyn në apartament, duke shqyrtuar çdo dhomë. Sigurisht, nuk kishte asgjë të pazakontë apo tradhti Shtyp ne rek alme dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere net egjtihe rjetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *