Keni dëgjuar histori të tilla të ngjashme? Ju e dini se ka vajza që nuk ndalen në kërkesat e tyre ndaj partnerëve për një jetë luksi, ashtu sikurse ka edhe djem që nuk pyesin për asgjë dhe kënaqin të dashurat.Por një djalë i dashuruar marrëzisht ka pranuar që të shesë banesën e tij, për t’i blerë të fejuarës unazën e përsosur të martesës.
Vajza anonime nga SHBA, e ka postuar unazën në Facebook, por është turpëruar nga komentuesit, të cilët i kanë thënë se ajo duket si bizhuteri kostumesh.P er me shume h ap linkun me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *