Një arkë mjaft e vjetër dhe e rrallë është zbuluar në Rusi, nga disa persona krejt rastësisht.Fotografitë e kësaj arke tregojnë se në të kishte veshje, alkool, para, cigare dhe pajisje të tjera ushtarake.

Arka ishte plot përmbajtje të luftës. Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit nazist,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *