Njerëzit zakonisht e fillojnë ditën me një filxhan kafe të nxehtë.Të tjerët pijnë lëngje freskuese natyrale ose diçka të ftohtë si sode.

A keni dëgjuar se çfarë mund të bëjë limoni i zier për shëndetin tuaj dhe më e rëndësishmja për peshën tuaj?Po ju paraqesim një pije shumë ushqyese dhe ju duhet ta pini atë në stomak bosh,lexo meposhte lajmin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *