“Ti je baba, pastaj bari, bariun ushtrojë pasi të ushtrosh prindërimin.

Ke një djalë 28 vjeç të pa martuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me bashkëshorten tënde… Pse nuk martohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash. Të ftoj të vish përballë meje…”,vazhdo meposhte lajmin e plote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *