Disa vite më parë fotoja e një fëmijëve teksa qëndronte i vetëm i ulur brenda një ambulance u bë virale në rrjet.

Kjo foto u shkrep, pasi disa sul.meve që ishin bërë në qytetin e Alepos. Si pasojë e këtyre sul.meve hum.bën jetën shumë civilë, por Omran Daqneesh mbijetoi.

Fotoja e tij teksa shfaqej i plagosur edhe me shikim e përhumbur u bë shpërnda në të gjithë botën në atë kohë.

Mediat ndërkombëtare shkruajnë se ai mbeti jetim pas atyre sul.meve. E gjithë familja e tij u v.ra, por ai është strehuar në një familje dhe ata po kujdesen për të.

Së fundmi në rrjet po qarkullojnë disa foto të vogëlushit. Në këto foto ai shfaqet i qeshur dhe plot jetë.

Edhe pse është ende një fëmijë i vogël, ai ka treguar një forcë të jashtëzakonshme dhe i ka dhënë një mesazh të madh botës me forcën dhe guximin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *