Me siguri se njëherë brenda jetës tuaj keni ndjerë pickime apo të djegura derisa keni urinuar.

Kur të shfaqen këto simptoma, atëherë fjala është për një infeksion urinar. Ky është problem i shpeshtë që shfaqet kur mikroorganizmat që gjenden në traktin urogjenital dhe në zorrë depërtojnë në fshikëzën e urinës.

Më shumë se 90 për qind të infeksioneve urinare shkaktohen nga bakteri “E.coli”, e cila në mënyrë natyrale gjendet në zorrë. Infeksionet e tilla më shpesh prekin femrat, sepse bakteret më lehtë futen në fshikëzën e femrave shkaku i gypit më të vogël urinar,

Simptomat e infeksionit janë ndjenja e presionit në fshikëzën urinare, të djegura gjatë urinimit, urinë e turbullt dhe gjak në urinë, temperaturë dhe dhimbje në pjesën e poshtme të stomakut.

Soda e bukës është ushqimi i duhur shkaku i përbërësve alkalin.

Në 2,5 dl ujë shtoni 1 lugë sodë të bukës dhe i përzieni mirë. E pini gjithë gotën. Më së miri është ta pini në mëngjes. Mos e përdorni më gjatë se një javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *