Lindja është një moment tejet i veçantë që i ndodhë femrës në jetë,

Rasti i foshnjës që do të shihni në foto, la nënën dhe mjekët pa fjalë, me që kishte aq shumë flokë sa që është vërtetë e pabesueshme një gjë e tillë për një foshnje të sapolindur.

“Kur ma dhanë në duar, mbeta e habitur se sa shumë flokë kishte, madje u habitën edhe mjekët” u shpreh mamaja e saj Meg.

Asaj i kishin thënë që do t;I bien flokët por ato vetëm se vazhduan t’i rriten.

Edhe pse ende e vogël, duhet patjetër që të përdoret tharësja, me që mamaja e saj tregon se tharja natyrale për të është e pamundur nga dendësia e flokëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *