Helikobakter pilori i njohur ndryshe edhe me termin H.pilori dhe prek pothuajse 70% të popullsisë së botës.

Megjithëse ky kusht shëndetësor nuk shfaq simptoma dhe shumica e njerëzve nuk e dinë se e kanë, ai është i aftë të shkaktojë shumë probleme në traktin tretës, përfshirë këtu problemet me stomakun, ulçerat, gastritin dhe deri tek kanceri.

Ja video e disa nga ushqimet më të mira që ju ndihmojnë ta trajtoni këtë kusht shëndetësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *