1. Jeni një person i hapur, një shpirt i mirë. I dhuroni mirëseardhje çdokujt në jetën tuaj. Preferoni të rrezikoni dhe të lëndoheni se sa të mos provoni fare. Prioriteti juaj kryesor është t’i ndihmoni të tjerët.

2. Jeni për të mirën e përgjithshme. Gjithmonë shikoni për të bërë gjëra të mira për komunitetin tuaj. Madje e dini se veprimet tuaja bëjnë ndryshim, edhe nëse janë të vogla.

3. Jeni ai që keni telashe. E kaluara juaj ka qenë e keqe dhe ende ndikon në jetën tuaj. Tani po mundoheni të gjeni paqe. Pavarësisht kësaj, gjithmonë keni forcë të ngriheni dhe të luftoni për veten.

4. Jeni një filozof. Kërkoni kuptim të thellë në gjëra dhe jeni i bindur në aftësitë tuaja për t’i zgjedhur problemet në këtë jetë.

5. Jeni misterioz. Madje nuk e keni kuptuar ende veten dhe jeni shumë enigmatik për njerëzit që i keni përreth. Nuk flisni pa qenë i sigurt në atë që e thoni.

6. Jeni shumë i ndjeshëm. Vëreni edhe detajet më të vogla dhe rrallë se harroni diçka.

7. Jeni një shpirt energjik. Madje jeni pasionant dhe i përsosur për rolin e udhëheqësit.

8. Jeni ai i çmenduri. Interesoheni në gjëra të pazakonshme, praktike dhe sisteme të ndryshme të besimit. Jeni quajtur i çuditshëm edhe kur keni qenë fëmijë.

9. Jeni ai me intuitë. I kuptoni njerëzit, kulturat dhe gjithë botën. Mund t’i lexoni njerëzit si poezi dhe e dini se kur ju gënjejnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *