Remzie Osmani është aktualisht e ftuar në emision, në një nga televizonet tona. Ajo aty ka hapur zemrën dhe ka treguar një histori nga fëmijëria e saj.

Nëna e saj ka treguar se si është ngatërruar Remzia në spital dhe në vend të saj u është dhënë një fëmijë tjetër.

“Më kanë ndrru tri ditë e kanë mbajt një djalë të huajin, infermieret serbe i kanë thënë maje është i yti po nënë nuk ka pranu” ka thënë Remzia. Por sipas Remzies pas ngulmimit të nënës ajo është rikthyer te familja e saj. Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *