Michaela dhe James Reece që prej dasmës së tyre 9 vjet më parë nuk kanë kryer marrëdhënie.

Kjo pasi Michaela është diagnostikuar me vaginizëm, një sëmundje e rrallë që ka prekur shumë pak njerëz në botë, madje mund të numërohen me gishtat e njërës dorë.

Vaginizmi është sëmundje që detyron muskujt e vaginës të shtrëngohen dhe të kontraktohen sa herë femrat përpiqet të bëjë seks, apo qoftë edhe të fusë gishtat.

Megjithëse ka 9 vite që kërkojnë, çifti ende nuk ka gjetur një kurë në Australi. Ata kanë hapur një llogari që njerëzit t’i ndihmojnë për të bërë një ndërhyrje kirurgjikale në Nju Jork.

Në total udhëtimi së bashku me ndërhyrjen shkon në 25 mijë dollarë. 38-vjeçarja tha se ky problem nuk ka shkaktuar asnjë problem në jetën e sa me bashkëshortin 34-vjeçar James.

Një burrë mëse i devotshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *