Ne farmaci, apo qendra estetike te rekomandojne shume lloje kremerash të fytyrës por ato janë shumë të shtrenjta dhe disa prej tyre as nuk tregojnë rezultatet e dëshiruara per te hequr rrudhat.

Për fat të mirë, ne do ju paraqesim një recetë që do t’ju ndihmojë të eliminoni ato rrudha në një mënyrë shumë efektive!

Receta që ne do të paraqesim bazohet në glikanxo.

Përbërësit:

  • 1 filxhan me ujë të ngrohtë
  • 4 lugë fara të glikanxos (ju mund ta blini lehtësisht në ndonjë supermarket)

Përgatitja:

  • Së pari, zieni ujin.
  • Pastaj shtoni farat e glikanxos.
  • Kur të vlojë mirë, hiqeni nga zjarri dhe mbulojeni me kapak.
  • Aplikoni masën e përgatitur duke përdorur një pambuk ose me gishtat tuaj.
  • Lëreni për një farë kohe një fytyrë.Këtë krem mund ta përdorni sa të dëshironi.
  • Efektet e para do t’i vini re në vetëm 15 ditë!
  • Rrudhat tuaja thjesht do të zhduken.

Farat e glikanxos janë përdorur gjithashtu për të trajtuar problemet e stomakut si dhe për të përmirësuar shëndetin tonë të përgjithshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *