Një 21-vjeçare është dënuar ditën e sotme me 30 vite burg nga Gjykata e Washingtonit, SHBA pasi rreth një viti më parë vrau të dashurin e saj gjatë aktit seksual.

Ajo dëshmoi në gjykatë se ata ishin duke bërë seks të veshur si policë dhe kishin armë në duar.

Gjatë marrëdhënies, vajza kishte shprehur pakënaqësitë e saj dhe i kishte kërkuar partnerit të ndërronte pozicion, e kur ai kishte refuzuar e qëlloi në kokë.

E reja u akuzua gjithashtu se vodhi nga karta e kreditit të tij 5000 dollarë pasi e vrau.

Kjo është shënuar si një nga vrasjet më të pazakonta të histori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *