Moderatorja dhe gazetarja Fjori Dardha është kërc*nuar me jëtë ditën e sotme për emisionet ivestigative që ajo transmeton në televizion Ora Neës.

Denoncimi ka ardhur nga një ish-kryetar komune në Berat.

Sipas emisionit “Boom” thuhet se:

“Emisioni ‘Boom’ për 2 vite me radhë ka trajtuar  çështjen e një akandi të zhvilluar në vitin 2012, që sipas dëshmive të banorëve ky ankand për dhënien e tokave me qira për 99 vjet, ka futur në konflikt një fshat.

Ish-kryetari i komunës së Perondisë, Rexhep Hajdari ka qenë në krye të bordit të dhënies së tokave me qira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *