Këngëtarja Linda Halimi: Shqiptarët nuk ditë në lenë shtatzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh” Linda Halimi është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare por edhe jashte saj. Ajo ka habitur të gjithë duke thënë se shqiptarët nuk e kanë lënë shtatzënë. Edhe për këtë ajo ka zgjedhur ta bëj më së miri një ze*ak .

Ajo shprehet e lumtur me të edhe pse ka pasur shume komente neg*tive.

Ja si shprehet ajo. “Pas lindjes së vajzës Linda ka thënë: Shqiptarët nuk arritën të më linin shtatzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh”. Ndjenja është fantastike.”

Vajzën ata kanë vendosur ta quajnë Kaimana. nKurse partneri i Lindës, reperi Dawon Edwards pas lindjes së vajzës së tij ka thënë:

Jemi shumë të lumtur dhe të bekuar të njoftojmë se jemi bërë prindër.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *