Nëse mendoni që dashuria thjesht gjendet e keni gabim, ose thjesht nuk është mendim i saktë.

Dashuria e vërtetë ndërtohet! Kjo është ajo që na mësojmë 39 ilustrimet e mëposhtme të artistit Yehuda Devir.

Në mënyrë të përsosur ai ilustron jetën e një çifti të dashuruar, të cilët sakrifikojnë për njëri-tjetrin, kalojnë çdo situatë pranë njëri-tjetrit dhe sërish e mbyllin ditën bashkë.

Ndoshta shumë i frikësohen bashkëjetesës apo martesës, por në fakt nuk është asgjë përveç përshtatjes dhe rritjes së ndjenjës së altruizmit.

Për më tepër shfletoni galerinë dhe e sigurtë që do e gjeni diku, nëse jo në të gjitha, veten tuaj dhe partnerin, të cilit/cilës mund edhe t’i bëni tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *