Ambientalisti Besmir Agalliu shpreh shqetësimin lidhur me këtë situatë.

Agalliu u kërkon qytetarëve të mos konsumojnë perime të tilla si domatet që shihni në foto pasi janë kthyer në një rrezik jetik.

Postimi:

Në treg po shiten perime KANCEROGJENE.

Mos kunsumoni asnjë produkt që nga jashtë duket i pjekur kurse brënda është krejt e kundërta, pasi janë rritur me pesticide për ngjyrën e jashtë dhe përmbajtja e këtyre pesticideve është për trupin e njeriut një RREZIK JETIK

Çdo perime e frutë që shihni që nga jashtë duket çdo gjë në rregull dhe brënda është krejt e kundërta, MOS e KONSUMONI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *