Në dasmën e Elitës dhe Gjikos, prezent ishte edhe këngëtari Meda me bashkëshorten e tij Lulen, ku kjo e fundit rrëmbeu vëmendjen e bashkëshortit.

Ajo u shfaq me një veshje gjysmëtransparente, duke bërë që t’i vërehen tej mase linjat trupore dhe sutjenat.

Kjo veshje e Lules nuk është lëvduar fare në rrjetet sociale, madje komentuesit e kanë kritikuar ashpër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *