Shkurte Gashi e ftuar në një emision televiziv ka folur për bakshishet që merr në dasma.

Ajo shpesh është parë në video të shumta ku merr bakshishe dhe është kritikuar.

Por në këtë rast, ajo ka zbuluar më shumë detaje dhe prezantuesi ka dhënë një detaj për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *