Një grua ka kërkuar ndihmë nga Policia pasi keqtrajtohet nga ish-nusja e të birit. 65-vjeçarja me inicialet B.I., u drejtua në komisariat dhe u pajis me urdhër mbrojtjeje.

E gjitha kjo ka ndodhur pasi 38-vjeçarja me inicialet F.I., edhe pse është ndarë me burrin, inatin me vjehrrën nuk e ka harruar. Mësoht se ish-nusja ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj të moshuarës.

Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, ”Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *