Ne këtë artikull ne do të ju tregojme se si duhet ta beni ne shtepi kete ilaç te cilin duhet ta aplikoni ne zonen e prekur

Ju nevojten perberesit e meposhtem:

Një patate,
Një qepë,
1 lug gjelle Fara liri.

Së pari, duhet të hidhni 1 lugë gjelle fara liri ne 0.75 l uje. Perziejeni për rreth dhjetë minuta – deri sa të merrni një përzierje homogjene. Pas 10 minutash, duhet ta hiqni atë nga nxehtësia..Në të njëjtën kohë, ju duhet të lani pataten dhe ta bluani (mos e zhvishni). Bluani një qepë të kuqe të mesme. Kur perzierja te jete ftohur , ju mund të shtoni qepën dhe pataten dhe përziejeni mire se bashku.

Nese keni ndonjë problem me gishtërinjtë ose këmbët, duhet të hidhni këtë përzierje në çorapët ose dorezat tuaja të vjetra dhe t’i vendosni ato në duart ose këmbët tuaja të dhimbshme. Por, kur është fjala për pjesë të tjera të trupit të tilla si shpinë, brinjë, gjunjë etj, ne sugjerojmë që ju të derdhni këtë përzierje në një nape dhe ta aplikoni atë në zonën e prekur! Lereni gjate gjithe nates dhe pastaj lajeni me uje e sapun ne mengjes.

Shënim: qepa mund të irritojë lëkurën tuaj, të shkaktojë skuqje.Mund të aplikoni një krem ose vaj ulliri – para se ta përdorni këtë përzierje në lëkurën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *