Një çift prindërish të rinj vendosën të presin deri në lindjen e fëmijës së tyre për të zbuluar gjininë. Ata kishin 5 vjaza edhe po prisnin fëmijën e tyre të gjashtë, por e lanë surprise gjinine e fëmijës. Doktori zbuloi reagimin e babait në gjinine e foshnjës.

Ai fillon të bërtasë kur më në fund e mëson gjinine e fëmijës së tij. “Oh Zot tim!” Ai vazhdon të bërtas vazhdimisht. Doktori i thotë atij të ulet dhe të qetësohet, sepse ai mund të trembë të gjithë të tjerët në dhomë. Ky fëmijë ishte i gjashti për këtë çift dhe pas pesë vajzash ata u bënë me djalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *