Rreth dy vjet më parë, Diana Zepeda filloi të kishte probleme stomaku dhe tretje, ajo besonte se kishte vetëm helmim ushqimor, e asgjë serioze. Problemi erdhi kur simptomat u përkeqësuan dhe prandaj ajo vendosi të shkonte te doktori.

Diana kishte dhimbje të forta të stomakut dhe edhe pse nuk hante dot, ajo kishte një përzierje të fortë. Madje kishte shumë të vjella.

Kjo grua mendonte se nuk kishte probleme serioze, kështu që kur ajo shkoi tek mjeku i saj, nuk priste që të dëgjonte diçka të tillë. Mjeku fillimisht u përpoq t’i jepte asaj antibiotikë, por problemet e saj nuk përmirësoheshin, madje ato bëheshin edhe më keq çdo ditë.

Në fund, mjeku vendosi të bënte disa analiza shtesë, e aty ajo që zbuloi diçka të tmerrshme, shkruan ShkodraNews. Ata e diagnostikuan atë me kancer të zorrës së trashë në fazën e katërt, i cili gjithashtu ishte përhapur në mëlçi.

Zakonisht ky tumor prek moshat mbi 50 vjeç, por në vitet e fundit është përhapur edhe tek të rinjtë. Mjekët e futën Dianën urgjentisht në operacion dhe ata i hoqën asaj një pjesë të madhe të zorrëve dhe shtatëdhjetë e pesë përqind të fshikëzës së mëlçisë dhe tëmthit.

Pas kësaj ndërhyrje ishte e nevojshme që gruaja t’i nënshtrohej disa cikleve të kimioterapisë, shkruan ShkodraNews. Tani, pas gjashtë muajsh, nga ky lajm tragjik, Diana thotë se është mirë, edhe pse mjekët thonë se ka një shans pesëdhjetë për qind që ky tumor të përsëritet. Ne vetëm shpresojmë që kjo grua dhe nënë të mund të shërohet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Diana ka vendosur ta bëjë publike historinë e saj, në mënyrë që të jetë në gjendje të paralajmërojë edhe njerëzit e tjerë.

Për shkak se mjekët e trajtuan tumorin e saj shumë agresivisht, kjo grua ka një shans të mirë për ta mposhtur përgjithmonë.

Ndani këtë histori dhe mesazhin e tij të rëndësishëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *