Fëmijët e moderatorit Ardit Gjebrea, Joni dhe Anna janë shumë të lidhur me njëri-tjetrin.
Këtë fakt ata e tregojnë shpesh në publikimet e tyre si edhe në këtë rast. Joni, djali i madh i Arditit, i cili aktualisht është me studime jashtë vendit ka publikuar një mesazh mjaft të bukur të ardhur nga e motra Anna.

Në të shkruhej: “Më mungon dhe të dua vëlla!” Edhe Joni kishte shkruar se e ndiente mungesën e motrës së tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *