Një i ri i moshës 14 vjeçare, ka gjetur sot tragjikisht vdekjen gjatë një ahengu familjar.

I vrari siç mëson Gazeta NewBorn quhet Edi Sopa dhe vjen nga fshati Mushtishtë i Suharekës.

Viktima u vra aksidentalisht nga axha i tij, i cili në ato momemnte ishte duke e kontrolluar armën e cila ishte bllokuar dhe nuk po kërciste.

Ngjarja kishte ndodhur derisa po mbahen një dasmë, babai i ti nuk ka mundur ti mbaj lotët ai thotë se me mirë me pas vdek ai se sa ti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *