Seksi në hotel është mbi të gjitha një arratisje nga rutina e përditshme. Nuk ka rregulla, për më tepër ka shërbime në dhomë, trajtime me SPA, dhe çarçafë të bardhë e të pastër që do t’i pastrojë dikush tjetër. Në dhomën e hotelit bëni ç’të doni, hidhini peshqirët në tokë, bëni seks kudo dhe askush nuk do t’ju thotë pse e bëtë këtë.

1 – Ngjitur pas murit

 

Image

Hipni mbi jastëkë dhe ngjisheni fytyrën pas murit. Më pas kapuni tek koka e krevatit, ndërsa këmbën tjetër lëreni mbi krevat. Ky pozicion funksionon më së miri kur pasi keni ngrënë mëngjes, hapësira mbi krevat mund të jetë e pistë, por duhet thënë dhe që funksionon në një dhomë, që krevati ka kokën dhe pjesë ku të kapesh. Ndjesia e të qenit ngjitur pas murit do t’ju bëjë të ndiheni mirë.

2 – Përpara pasqyrës

Image

Hotelet gjithnjë kanë pasqyra që janë perfekte për të parë veten tuaj teksa bëni seks. Vendosni një karrige përpara pasqyrës, ose diçka ku mund të hipni sipër, si për shembull një tavolinë apo komodinë. Por nëse jeni të palestruar mjaftueshëm mund ta bëni dhe në këmbë. Thojini partneres që doni ta shihni atë në pasqyrë teksa e bëni dhe thujini asaj vazhdimisht që duke shumë seksi nga të gjitha anët.

3 – Zgjimi

Image

Flini aq sa të dëshironi, dhe zgjohuni avash-avash, nuk keni pse nguteni. Fillojeni ditën shtruar, duke u rehatuar. Shtrihuni barkas dhe hapni pak këmbët. Më pas lini partnerin tuaj të veprojë. Pasi keni ndarë së bashku shtratin gjithë natën, trupat tuaj do të jenë më të relaksuar dhe janë gati për njëri tjetrin.

4 – Vetëm për të rriturit

Image

Çdokush mund të ndezë televizorin ose kompjuterin për të parë pak porno. Eksperimentoni me njëri-tjetrin duke parë pozicionet që ato në filmat për të rritur bëjnë. Kopjoni atë çfarë po bëjnë aktorët. Bërtisni sa të doni, dhe nëse  ju vijnë t’ju ankohen për zërat e larta, merreni këtë si simbol fitoreje.

5 – Marrja e roleve të ndryshme

Image

Hoteli është vendi ideal për të vënë në punë fantazinë për të marrë role të ndryshme. Pjesa më e mirë është se mund të bëheni kushdo. Mund të joshni punonjësen e shërbimit në dhomë, mund të kryeni takime sekrete për herë të parë. Luajtja me role është diçka e mirë, sepse nuk jeni ju, por personazhi që zgjidhni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *