Hoxha i nderuar nga Shqipëria Elvis Naçi, ka bërë një deklaratë rreth sulmeve te Amerikës drejtim Sirisë ku po populli Sirian është duke u sulmuar me armë kimike.

Hoxha ka lavdëruar sulmet e Amerikës dhe është lutur për ta, pasi sipas ti ata kanë vepruar drejt dhe pret qe ky popull te lirohet nga këto keqtrajtime.

“E mirëpres sulmin, është dashur te kryhet edhe me herët, por as tash nuk është vonë, e bekoftë i madhi Zotë Amerikën”

Kujtojmë qe Hoxha nga Shqipëria gëzon një respekt te pamatur nga qytetaret e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *