Modelja Ziza Pajaziti, reperi Ligirt Uka dhe këngëtarja Linda Morina ishin mysafirë të kësaj jave n’Kosovë Show.

Pajaziti foli për jetën si modele në Kosovë.

Ndërkohë, Ligriti u befasua nga Linda Morina. Ajo i këndoi atij versionin e saj të këngës ‘Gang Gang” të Feros, me të cilin ai kishte një konflikt fizik.

Për më tepër shikoni videon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *