Rovena Dilo është pjesë e spektaklit të kërcimit “Dance ëith me All Star” dhe mbrëmjen e djeshme ka patur performancën e radhës.

Por duket se një incident I pakëndshëm gjatë spektaklit apo ndoshta veshja e papërshtatshme e Rovenës, kanë bërë që gjatë kërcimit ajo të ekspozojë dicka më shumë nga sa kishte parashikuar.

Ky detaj nuk I ka shpëtuar gazetarit Olti Curri, i cili në një postim në faqen e tij shkruan se me këto pamje, Rovena paralajmëron një verë të nxehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *