Siç u bë e ditur ditën e sotme, policia ka zbuluar se Lirije Lami ishte helmuar nga nusja e djalit pas konflikteve të vazhdueshme që ato kishin patur.

Lirije Lami me bashkeshortin

Marjana Cmeta i kishte hedhur në ushqim fotoksinë 48-vjeçares duke e helmuar kështu për vdekje.

Lirije Lami

“Balkanweb” shkruan se nusja kishte shkuar tek hoxha dhe kishte rrëfyer krimin dhe se kërkonte që “Allahu t’ia falte mëkatet”.

Hoxha Hysen Shehu

Hoxha Hysen Shehu e ka regjistruar me video rrëfimin dhe kishte vënë në dijeni Agim Lamin, bashkëshortin e Lirije Lamit.

Agim Lami, hoxha Hysen Shehu, kushëriri i Agimit, Arben Saliu janë mes të arrestuarve për “mos kallëzim krimi”.

Burimi: Balkan web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *