Mioma dhe kistet e vezoreve janë një problem shëndetësor me të cilin përballen shumë gra. Në mbarë botën, mijëra gra janë diagnostikuar me këtë gjendje, veçanërisht vajzat e reja dhe ato që janë gati të hyjnë në menopauzë.

Këto kiste dhe fibroide zakonisht shfaqen pa ndpnjë arsye të dukshme. Pra, në këtë artikull ne do t’ju tregojmë për një pije të fuqishme që i jep fund këtij problemi shëndetsor. Edhe pse është e vërtetë se miomat dhe kistet e vezoreve nuk janë një problem serioz, ato mund të na shkaktojnë shumë dhimbje dhe parehati. Kjo është një arsye e fortë pse ne duhet t’i zbulojmë dhe t’i luftojmë në kohë. Edhe nëse jeni duke marrë një trajtim për këtë sëmundje ju mund ta pini këtë pije që të shtoni dozën e efektitvitetit. Një miomë nuk është asgjë më shumë se një tumor që formohet në shtresën muskulare të mitrës. Atje, ajo fillon të zhvillohet dhe të rritet në një mënyrë të tillë që të ndikojë në shëndetin tonë dhe të shkaktojë dhimbje.

Përbërësit:

Lëng panxhari (1 litër).
Mjaltë (0,25 litra).
Përgatitja dhe përdorimi:

Përgatitja e kësaj pije është shumë më e thjeshtë nga sa mund të imagjinohet. Para së gjithash, duhet të përgatisim më para lëngun e panxharit ose mund ta blejmë të gatshëm që të shpëtojmë nga proçesi i shtrydhjes. Pas kësaj mjafton ta hidhni në një blender dhe shtohini mjaltin deri sa e gjithë përzierja të unifikohet. Gota e parë pihet në mëngjes pa ngrënë asgjë, e dyta pas dreke dhe e treta pas darke. Vetëm pas një muaji cistet dhe miomat do jenë zhdukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *