Një student 21-vjeçar është shprehur në rubrikën ‘Dear Deride’ se është në një lidhje dhe se ka tradhtuar partneren e tij me gruan e shefit.

Ai shprehet se ndihet aq keq sa dëshiron që të vrasë veten.

Unë jam një student 21-vjeç dhe jam i lidhur, dhe e dua të dashurën, por ndihem shumë keq pasi e kam tradhtuar atë me gruan e shefit.

Unë punoj si kamerier në një lokal, dhe një natë teksa po mbyllnim lokalin shefi ishte në zyrën lart dhe po punonte, gruaja e shefit më ofroi për të pirë.

Pasi pimë nga 2-3 birra ajo filloi që të më puthte por unë nuk isha në gjendje që të logjikoja drejt, ajo më pas më shtriu në dysheme dhe aty nuk u përmbajta më dhe përfunduam në një seks të çmendur.

Gruaja e pronarit është rreth të dyzetave dhe tashmë më kërcënon që nëse nuk bëj më seks me të do t’i thotë pronarit që unë kam abuzuar me të dhe gjithashtu do t’i thotë edhe të dashurës time që e dua shumë.

Ajo gjithmonë më blen rroba dhe më paguan pijet qiranë por unë nuk dua që kjo jetë të vazhdojë më kështu, ndihem shumë fajtor.

Unë kam frik që t;ia them të dashurës pasi mund të ndahem nga ajo, dhe nuk dua që kjo gjë të ndodhë.

Ju lutem më ndihmoni pasi nuk di si të veproj.

Përgjigja e psikologes’ Ju lutemi mos e torturoni veten aq shumë. Është e vërtetë që ju e keni dreqosur por përballu me atë, askush nuk ka vdekur.

Ju keni qenë i lodhur dhe i stresuar për një kohë të gjatë dhe ne të gjithë bëjmë gabime kur ne ndiejmë tendosjen.

Mos hidheni përfundime se çfarë mund të jetë rezultati i esesë. Ju mund të merrni një paralajmërim.

Para se të bëni ndonjë gjë tjetër, bisedoni me përfaqësuesin tuaj lokal të studentëve për këshilla dhe mbështetje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *