Një histori e çmendur ka ardhur këtë herë nga një 29-vjeçare në rubrikën ‘Dear Deidre’ në tabloidin britanik ‘The Sun’.

Një vajzë 29-vjeçare ka shkruar se është e martuar me një djalë që është 32 vjeç, dhe çdo gjë po shkonte mjaft mirë mes tyre derisa një kohë ai është ftohur dhe çifti nuk po kryente marrëdhënie seksuale si më parë.

Ajo ka shkuar tek shoqja e saj më e mirë, dhe ka filluar që ti shpjegojë problemin e saj.

Shoqja është treguar një mike e vërtetë ku e ka dëgjuar kanë pirë nga një giotë verë, por në një moment ajo e ka puthur, më pas i ka kërkuar falje.

Por, asaj i ka pëlqyer dhi ka kërkuar që ta puthë sërish, më pas ajo është shprehur se ka përjetuar seksin më të mirë në jetë me shoqen e saj të ngushtë.

Më pas ajo ka shkuar në shtëpi dhe tashmë ajo kryen marrëdhënie seksuale rregullisht me shoqen e saj të ngushtë.

Psikologja e famshme i ka shkruar se ajo duhet që të tregohet e qetë dhe se duhet që mos ta takojë për disa kohë shoqen e saj dhe të mundohet që të zgjidhë gjërat me partnerin e saj.

Nëse kjo nuk funksionon ajo i sugjeron që fillimisht të ndahet dhe pastaj të vendosë nesh do të dëshirojë të vazhdojë marrëdhënien e saj me shoqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *