Hej goca dhe çuna, dhëmbët e bukur janë gjysma e bukurisë!

Kështu që mos u mendoni dy herë kur ju duhet të shpenzoni për buzëqeshjen tuaj.

Të famshmit janë ata që duhet të kenë një paraqitje të kuruar fizike, kështu që mjaft prej tyre i kanë “vendosur paratë në gojë”, duke ndryshuar krejtësisht.

Gjithnjë e më shumë VIP-a u nënshtrohen ndërhyrjeve për zbukurimin e buzëqeshjes së tyre dhe ja cilët janë disa prej tyre.

Xing sjell më poshtë galerinë:

Marina Vjollca
Edi Rama
Viola Spiro
Eneda Tarifa
Luana Vjollca
Besart Kallaku
Greta Koçi
Armina Mevlani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *