Të dielën e kësaj jave pritet të nisë emisioni i humorit “Portokalli”. Këtë vit, emisioni i transmetuar në Top Channel, pritet të ketë risi jo vetëm në personazhe, por edhe në skenar, performanca artistike, por edhe sa i takon anës vizuale.

Këtë mëngjes në “Ëake Up” ishin të ftuar Salsano Rrapi dhe Ledio Lako, të cilën na treguan disa nga të rejat. Prezantuesi Salsano Rrapi tha se Flori do të vijë këtë herë me personazhe të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *