Jam mami 31 vjeçe, super seksi gjithashtu dhe meraklie. Jetoj në Tiranë, po ju tregoj dhe unë historinë time. Unë kam shumë histori seksuale, por njërën nga këto që më ka dhëruar kënaqësi të pafundme dhe e vërshtirë për tu harruar.Punoj në një dyqan rrobash këtu në Tiranë kuptohet se çdo ditë hynë e dalin njerëz një ndër ditët vijnë dy çuna rreth 25 vjeç. Ishimn shumë simpatik. Nuk u vonuan shumë dhe vazhduan të më ngacmonin, por edhe unë nuk iua lash mangut, fillova ti ngacmoja dhe unë…Shkuam një natë në hotel , mirëpo duke hipur lart ashensori u ndal dbe ne nuk mund të duronim më shumë .Petriti më hipi mbi penis dhe filloi të më palloj.Ai për 15 minuta më ….Kliko në reklamen më poshtë për të lexuar komplet historin dhe për të parë videon nga ashensori (kujdes jini vetëm)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *