Është ajo dilema e përhershme që s’ju le dot pa menduar nëse e kënaqët apo jo partneren… Doni kaq shumë që asaj t’i ketë pëlqyer sa shpesh pyesni: Si isha?

Përpos performancës tuaj, studimet tregojnë se ka një kohë të caktuar brenda së cilës femra do të mund të kënaqet plotësisht. Mesatarisht, femrat kërkojnë 25 minuta dhe 51 sekonda për ta shijuar plotësisht seksin.

Këtu përfshihet edhe paraloja, gjithashtu e rëndësishme. Nga ana tjetër meshkujt duan vetëm 25 minuta dhe 43 sekonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *