Gjatë transmetimit të emisionit sportiv “Rabona” në kanalin “65 Sport” prezantuesja dhe gazetarja sportive Barbara Ovieni është bërë pa dashje protagoniste e një “incidenti” që tashmë është bërë viral në pak orë në Britaninë e Madhe.
Më poshtë pamjet e shpërndara nga qindra ndjekës./lapsi/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *