Kushi shkon ne dhomen e saj dhe qan sepse dadi ate se do dhe e sheh me inat, arnav mundohet ta qetesoj dhe i thot mos i ver vesh fare asaj. Dadi esht shum e keqe ajo i qorton te gjith vetem anxhalin jo. Arnav shkon tek dhoma e saj dhe grindet me te. Aty vjen kushi der tek dera por dadi i thot mos hyr brenda.

Arnav del e rri te dera me kushin dadi inatoset arnav merr kushin per doret dhe largohen. Ata ulen te flen arnav sheh enderr maman. Dhe zgjohet i shqetesuar dhe del tek pishina kushi mundohet tja kthej buzeqeshjen ajo i shterngon doren, Dhe e perqafohen.

Ne mengjes kushi perqafohet me anxhalin arnav i sheh dhe esht i lumtur, kushi shkon tek dhoma e dadit dhe hap msheftas nje ark druni te sajen per ta par çfar ka brenda aty sheh, nje album me foto kushi gjen nje foto te arnavit kur ka qen i vogel dhe e merr ne ate moment vjen dadi dhe e gjen ajo e qorton, dhe merr albumin e shkon dhe u thot te gjitheve se kushi po me kontrodhonte msheftas ne dhom.

Arnav mban krahun e kushit dhe e qorton dadin asaj i vjen inat gati sa nuk qan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *